Tuinontwerp

 

Voor grote en kleine tuinen maak ik graag een ontwerp. Bij een compleet nieuw ontwerp laat ik mij inspireren door de stijl van het huis en de elementen die u in uw tuin wenst. Ook probeer ik mooi uitzicht in uw tuin te integreren in uw tuin of juist meer privacy te creëren. Zo ontstaat een mooie tuin die goed in de omgeving past.

Bij een renovatie bekijk ik samen met u wat de goede elementen in de tuin zijn. Zowel de mooie planten als eventuele paden, terrassen of bouwwerken die de moeite waard zijn. Het is een uitdaging om, met deze bestaande elementen, een nieuwe tuin te ontwerpen die één nieuw geheel vormt. Niet gekunsteld, maar alsof het gewoon zo bij elkaar hoort.

Soms zijn er slechts kleine aanpassingen nodig om een tuin weer helemaal naar uw zin te maken. Dan zijn een schetsplan of een paar uur tuinmentoradvies voldoende.

Mogelijkheden: compleet tuinontwerp, beplantingsplan of klein schetsplan. Ik ontwerp ook kleinschalige bouwwerken, zoals een fietsschuur of de verbouw van een schuur tot schuurtje met veranda. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunt u uw wensen aangeven.